De algehele lockdown is een feit. Hoe jammer ik dat vind en met mij de rest van de Nederlandse ondernemers hoef ik niet meer uit te leggen. De salon moet dicht en ik mag geen behandelingen meer geven t/m 19 januari. Dat is heel zuur in december! Maar je bent ondernemer of niet, groot of klein we gaan door. Mijn passie voor mijn mooie vak en bedrijf raak ik niet kwijt. We gaan door met product en cadeaubonnen verkoop. Je kerstbehandeling gaan we dit jaar vanuit je eigen badkamer doen. Dus bel, app, mail me als je een crème, cleanser, masker of peeling nodig hebt. Er zijn allerlei combinaties en prijscategorieën mogelijk. Ook de verkoop van make-up en voedingssupplementen gaat ‘juist’ nu gewoon door. Shinen en gezond blijven is nu het motto! Natuurlijk wordt je cadeaubon lekker verpakt en kun je die na januari inleveren voor een gezichtsbehandeling of je besteld er nu een mooi product voor. Op Vlieland bezorg ik aan huis en woon je verder weg dan stuur ik het via de post.

We houden de moed erin, pas goed op jezelf en je dierbaren, laat je niet gek maken en na lijden komt verblijden, vast en zeker!

Liefs Lies