Stille wateren hebben diepe gronden:

Een uitspraak die perfect past bij de werking van een gezichtsserum. De beginnende skincare gebruiker zal vermoedelijk niet als eerste denken aan een serum om snel resultaat te zien, maar niets is minder waar. Een serum kan juist een boost geven aan het huidverbeteringsproces én ervoor zorgen dat meerdere huidproblemen worden aangepakt. Tijd om een duik te nemen in de wondere wereld van serums met 6 redenen waarom een serum zeker niet mag ontbreken in dagelijkse huid verzorging.

Goed nieuws! Je ontvangt nu tijdelijk 10% korting op alle serums uit ons assortiment. ( actie loopt t/m 17 april 2022)


1. Weinig product nodig, wel snel resultaat

Je hebt geen handen vol product nodig om de werking van een serum te laten slagen. 1 à 2 pompjes zijn genoeg om je huid optimaal te verzorgen. Desondanks zie je bij een serum door de krachtige werking van het product wel snel resultaat. 

 

2. Het biedt een extra boost voor de droge/doffe huid

Heb je last van een droge/doffe huid? Dan is een serum bij uitstek een geschikt product om hier op korte metten verandering in te brengen. Vooral het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum zit bomvol antioxidanten en ingrediënten om de huid een hydratatieboost te geven en een doffe huid snel weer te laten stralen.  

 

3. Focus op specifieke huidproblemen

Waar een dag- en/of nachtcrème de focus hebben op bescherming (dag) en herstellen (nacht), zijn de werkstoffen van een serum meer gefocust op één specifieke verzorging (hyperpigmentatie, huidveroudering, etc.). Weet jij dus precies welke huidconditie je graag wil verbeteren? Bijvoorbeeld huidveroudering, hyperpigmentatie, of juist een ander huidprobleem? Dan is een serum een krachtige toevoeging aan Your Daily Skin Routine.

 

4.Waarom onze serums altijd een krachtige mix aan ingrediënten bevat

Zoals bij punt 3 benoemd kan een serum zich richten op een specifiek huidprobleem. Juist door die focus zijn de meest hoogwaardige ingrediënten bij elkaar gezet, die elkaar versterken. Zo kun je serums eigenlijk zien als krachtige vitaminebommetjes voor de huid.

 

5. Een combinatie van ingrediënten die de huid gevoed houdt

Een serum biedt extra voeding, waardoor je als het ware je routine een extra steuntje in de rug geeft en huidverbetering versnelt. En doordat het kleine moleculen bevat, wordt het ook nog eens snel opgenomen door de huid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je naderhand rondloopt met een glimmend gezicht.

 

6. Serums combineren voor maximaal effect

Ga jij graag nóg een stapje verder voor een maximaal effect? Dan kun je het beste twee serums met elkaar afwisselen. Dit doe je bijvoorbeeld door ’s ochtends en ’s avonds een ander serum te gebruiken in je dagelikse huidverzorging. Hierdoor geef je je huid nog meer verschillende voeding, waardoor het een uitgebreidere verzorging krijgt. Ook bevatten sommige serums zuren, zoals het AGELESS – Total Anti-Aging Serum. Dit is een krachtig serum om huidveroudering aan te pakken, maar adviseren wij juist door de zuren om alleen ’s avonds te gebruiken, omdat dit je huid gevoeliger kan maken voor uv-stralen. Het is een perfecte combinatie met een milder serum, zoals van ORMEDIC of ILUMA.

En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over het gebruik van zuren of waarom spf zo belangrijk is? Volg ons dan op  facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let’s talk skin!