over mij

Al van jongs af aan heb ik een enorme belangstelling voor alles wat met huid en gezondheid te maken heeft. Waarom krijgen we klachten en wat kunnen we doen om het te verbeteren? Je huid vertelt je een verhaal en dat boeit me ontzettend. Ervaring leert dat de behandelingen in de salon en producten meer resultaat geven als er genoeg bouwstoffen in de huid aanwezig zijn en de mens in balans is. Een gezonde huid komt voor een groot gedeelte uit onze binnenkant. Een gezond lichaam en geest weerspiegelt zich op je huid. Binnen mijn praktijk zie ik veel mensen met huidproblemen en chronische klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, geen energie hebben, pijnlijke spieren en gewrichten, PDS klachten, fibromyalgie, couperose, rosatia, acne, eczeem, hoge bloeddruk, cholesterol, hart-en vaat problemen enz.

Het is opvallend en zorgelijk dat er teveel mensen niet optimaal gezond zijn en vaak op jonge leeftijd( gemiddeld 40 jaar!!) medicatie afhankelijk. Mijn wens is om mijn gezondheidsmissie door te geven en iedereen zo gezond, fit en mooi mogelijk oud te laten worden. Healthy-Aging in plaats van Anti-Aging. Daarom was het voor mij logisch om naast mijn opleiding schoonheidspecialiste een opleiding orthomoleculair voedingscoach te volgen. Bij de behandeling in de salon is er ruim aandacht voor huidverzorging, leefstijl, voeding en supplementen en ontspanning.

Ik kijk er naar uit om je te mogen behandelen en te adviseren!

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Lies Sterk. Je kunt gebruik maken van het contactformulier voor persoonlijk advies en uitleg of bel:  06-29 433 376.

Zin aan Zee
Havenweg 1 | Vlieland