over mij

Hai!

Ik ben Lies Sterk, schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingscoach met als missie jou de beste versie van jezelf te laten zijn zodat je weer gaat shinen en je energiek en mooi gaat voelen. Ik wil dat je gaat schitteren!

Ik hou van back to basic. Het start uiteindelijk allemaal bij de basis. Basis huidverzorging en basis in je gezondheid. Die 2 horen wat mij betreft bij elkaar.

Alle behandelingen doe ik met mijn handen en worden door mij zelf uitgevoerd. Dat wil niet zeggen dat ik niet in apparatuur geloof maar het past niet bij mij. Ik wil de huid voelen.

Ik wil jou laten ervaren dat een mooie en gezonde huid en een fit lichaam voor iedereen haalbaar is. Het start altijd bij de basis en in kleine stapjes kun je nieuwe gewoontes gemakkelijk eigen maken. Wil je minder rimpels, van je acne af of een egalere huid, wil je energieker en  minder vermoeidheid?? Dat kan!! als we vanuit de binnenkant en buitenkant het probleem aanpakken.

Ooit was ik zelf niet fit, kribbig  en te vaak moe. Mijn basis was niet ok! Ik ben op zoek gegaan naar wat ik kon verbeten en veranderen aan mijn leefstijl. Dat was niet zo heel ingewikkeld eigenlijk. Vooral goed luisteren naar je lichaam en naast iets meer sporten, yoga en anders eten ben ik destijds ook begonnen met visolie en een aantal supplementen te nemen van goeie kwaliteit. Niet heel ingewikkeld dus maar je moet het maar net weten…

Mijn missie is eenvoudig: ik wil je helpen aan een gezonde, mooie huid en fit lichaam op een manier die bij jou past.

Lies Sterk

Huidcoach & Schoonheidsspecialiste en Orthomoleculair voedingscoach