huidverbeterende massage

japanse facelift

Wat is het?

Japanse Facelift Massage baseert zich op de meridianen in het lichaam en bewerkt de acupunctuurpunten in het gezicht. Het is een traditionele Japanse kunst die zich door verschillende generaties heen verfijnde en verder ontwikkelde. Omwille de talrijke positieve effecten op de gezondheid en het geluksgevoel van de mens, wint deze massagevorm de laatste jaren enorm aan populariteit. Deze massage behandelt gezichtshuid, gezichtsspieren, CHI energie van het hele lichaam en brengt de psychische conditie in evenwicht.

Schoonheid volgens de Oosterse filosofie

Gezondheid en lang-leven waren zaken die in het Oosten het meest gekoesterd werden en schoonheid werd altijd geassocieerd met gezondheid. Schoonheid werd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Chi

In het Oosten wordt alles traditioneel gezien als een vorm van energie. Die energie wordt in China CHI genoemd, in Japan Qi Volgens de Oosterse filosofie ben je een energieveld. In de Oosterse geneeskunde wordt Chi, de harmonie in het menselijke lichaam, beschouwd als essentieel voor de gezondheid. Alles wordt in het werk gesteld om Chi in harmonie te
brengen en te behouden. Chi stroomt door ons lichaam door de energiekanalen, de zogenaamde meridianen. Ze zijn als beken die door ons lichaam stromen en daar de meest natuurlijke weg volgt. We hebben
12 hoofdmeridianen, elk verbonden met een orgaan en twee middellijn meridianen. Op de meridianen liggen de Tsubo punten waarop de Chi circulatie in het lichaam kan worden beïnvloed: een teveel kan worden verminderd, een tekort kan worden aangevuld.