online afspraak

Maak via het aanvraagformulier
hieronder on-line je afspraak bij Zin aan Zee

Heb je een vraag of zoek je persoonlijk advies?

Maak gebruik van ons contactformulier of vul vrijblijvend het intakeformulier in voor een persoonlijk advies!

Aanvraagformulier

  • Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats. maandag 09.00 - 17.00 uur dinsdag 09.00 - 18.00 uur woensdag 09.00 - 17.00 uur donderdag 09.00 - 18.00 uur vrijdag 09.00 -18.00 uur zaterdag 09.00-17.00 Openingstijden zijn variabel. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen wordt de beschikbaarheid aangepast.
 

Jouw gegevens

  • Je behandeling is na bevestiging nog niet definitief. Je ontvangt van ons een definitieve bevestiging op het door jou ingevulde e-mailadres. Mocht er geen plek zijn dan ontvang je een aantal alternatieve mogelijkheden. Soms gaat het mis en komt de mail in de spambox terecht. Heb je na 8 uur nog niks gehoord, neem dan even contact op.
  • Het is fijn als je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent, dan neem ik de tijd om je huidconditie te bepalen en je wensen te inventariseren. Dit gebeurt door middel van een intake en een huidanalyse.
  • Een koortslip of herpesvirus elders in het gelaat, koorts, ernstige verkoudheid en ontstekingen in het gelaat, bijvoorbeeld een oogontsteking. Mocht je verder twijfelen of een behandeling wel mag, neem dan even contact met mij op.
  • Via een van de ingangen van het hotel loop je door het restaurant richting receptie. Je loopt de receptie voorbij richting hotelgedeelte. Daar vind je aan de rechterkant een trap naar beneden. Je mag gewoon doorlopen, aanmelden bij de receptie is niet nodig.
 

Verification