healthy aging

Ouder worden doen we allemaal. Maar hóe we oud worden, daar hebben we veel invloed op. Onze huid wordt vaak gezien als graadmeter voor onze leeftijd. Toch heeft de een veel minder rimpels of oneffenheden dan de ander. Dit heeft voor een groot deel met onze gezondheid en leefstijl te maken. Hoe jouw huid eruit ziet, verraadt meer over hoe het innerlijk met je gesteld is dan je misschien zou denken.

Al van jongs af aan heb ik een enorme belangstelling voor alles wat met huid en gezondheid te maken heeft. Waarom krijgen we klachten en wat kunnen we doen om het te verbeteren?

22 jaar praktijk ervaring leert dat de behandelingen in de salon en producten meer resultaat geven als er genoeg bouwstoffen in de huid aanwezig zijn en de mens in balans is. Een gezonde huid komt voor een groot gedeelte uit onze binnenkant. Een gezond lichaam en geest weerspiegelt zich op je huid. Bijvoorbeeld als je moe bent, ziek, verdrietig, gestrest, verliefd, blij, geïnspireerd en uitgerust. Je huid verteld je een verhaal en dat boeit me ontzettend. Het valt me op dat er teveel mensen niet optimaal gezond zijn en vaak op jonge leeftijd( vanaf 40 jaar!!) medicatie afhankelijk.

Mijn wens is om mijn gezondheidsmissie door te geven en iedereen zo gezond, fit en mooi mogelijk oud te laten worden, liefst zonder kwalen, auto immuun ziektes, chronische aandoeningen en andere gezondheidsproblemen. Healthy-Aging in plaats van Anti-Aging. Daarom dus ontvang je bij mijn behandelingen een huidverzorgingsadvies en een leefstijl-, voeding-en supplementenadvies en is er altijd ruim aandacht voor ontspanning bij iedere behandeling.

Al weer een hele poos geleden was ik zelf niet fit, had vage klachten en te vaak moe. Ik kwam er achter dat mijn leefstijl en de dingen die ik at eigenlijk niet zo gezond waren als ik dacht en niet bij mij paste. Vooral het bewust voelen wat eten voor mij deed, kreeg ik er energie van of juist een dip? heeft mij op het juiste pad gebracht.  Naast o.a. biologisch eten, minderen met vlees, meer sporten, bewuster leven ben ik destijds ook begonnen met een aantal supplementen te nemen van goeie kwaliteit om mineralen en vitamines aan te vullen die tegenwoordig nog te weinig in ons voedsel zitten. Dat was net het kantelpunt en duwtje in de rug richting energiek en blij zijn. Op dit moment gebruik en adviseer ik de supplementen van een Noors bedrijf.

Maar waarom juist dit bedrijf?

Dit gepassioneerde bedrijf werkt met producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogwaardige en zuivere ingrediënten. Al producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten  te maken.

We werken met een kleine collectie supplementen. Namelijk:

  • een brandschone en pure visolie, gold visolie en vegan algenolie
  • vitamine D3&K2
  • collageen
  • multivitamine
  • (vegan) eiwitshake

Alles perfect op elkaar afgestemd. Tezamen of afzonderlijk in te zetten.

We netwerken met een geweldig team van collega’s zoals orthomoleculaire therapeuten, sporttherapeuten, dierenartsen, reguliere artsen, complementaire artsen, schoonheidsspecialisten, verloskundigen, diëtisten en met iedereen die maar gelooft in gezondheid en dit wil verspreiden. Allemaal geïnteresseerde collega’s met veel kennis en belangstelling voor preventieve gezondheidszorg. Er is een enorme databank aan cursussen en we kunnen elkaars ervaringen delen. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk adviseren of naar elkaar door verwijzen.

Samenwerking is het sleutelwoord!

Vaak kun je met een basis van 1 tot 3 supplementen je lichaam en dus je huid al goed ondersteunen. Voeding en leefstijl wegen ook mee natuurlijk. Nee, je klachten kunnen we niet in een week laten verdwijnen, ze zijn tenslotte ook niet in een week gekomen maar ik zou graag bijdragen aan een mooie huid, meer gezondheid en energie, verbetering van je klachten en optimaliseren van je weerstand.
Vanzelfsprekend ga je naar de huisarts bij klachten. Onze reguliere geneeskunde is fantastisch maar in principe bedoeld om je te genezen als je ziek bent en symptomen te bestrijden. Zelf moeten we onze verantwoording nemen voor onze gezondheid en deze in evenwicht te houden.

Wil je meer weten hierover? Regelmatig geef ik een presentatie met uitleg en proeverij van 30-40 minuten aan maximaal 4 personen. Wil je liever een op een informatie ook dat kan. Voor iedereen die niet in de buurt is, is een online presentatie mogelijk.

Ga jij voor een energiek en gezond leven en een mooie en gezonde huid?

Meld je aan via: M 06 29 433 376 of E info@zinaanzee.nl