tijd voor een boost!

seizoen specials

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 21 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen.

De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

*Cosmetische Bindweefselmassage

De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

MOOI INNERLIJK, MOOI UITERLIJK

Healthy Aging behandeling: mooi innerlijk, mooi uiterlijk

Geloof jij ook dat een gezonde huid voor een groot deel uit de binnenkant moet komen? Ga jij voor een gezonde huid van binnen en buiten?

22  jaar ervaring leert dat de behandelingen in de salon en producten meer resultaat geven als er genoeg bouwstoffen in de huid aanwezig zijn en het lichaam in balans is.. Een gezond lichaam en geest weerspiegelt zich op je huid. Je huid verteld je een verhaal en dat boeit me ontzettend.

Het valt me op dat er teveel mensen niet optimaal gezond zijn en vaak op jonge leeftijd( vanaf 40 jaar!!) medicatie afhankelijk. Vaak zie ik dat op de huid terug.

Bij deze happy & health behandeling gaan we voor het complete pakket. Je huid wordt na een uitvoerige intake behandeld met producten die optimaal op de huid afgestemd zijn.

Voor het gezondheidsgedeelte doen we een Omega 3 bloedtest en Vitamine D3&K2 test. En start je alvast met een kuur supplementen.( keuze visolie, algenolie, D3/K2, collageen en/of een multivitamine. Na 3-4 weken krijg je de uitslag en passen we eventueel het programma aan.

Na 5 maanden ontvang je nog een test en kijken we wat de kuur met supplementen voor je gedaan heeft. Gedurende de kuur blijf ik je contactpersoon en help je met opstarten, geef je tips, bied je toegang tot interessante webinars en lezingen. De supplementen worden elke maand bij je thuis bezorgd.