mooi innerlijk, mooi uiterlijk

Healthy Aging

Healthy Aging behandeling
mooi innerlijk, mooi uiterlijk

Geloof jij ook dat een gezonde huid voor een groot deel uit de binnenkant moet komen? Ga jij voor een gezonde huid van binnen en buiten?

22  jaar ervaring leert dat de behandelingen in de salon en producten meer resultaat geven als er genoeg bouwstoffen in de huid aanwezig zijn en het lichaam in balans is.. Een gezond lichaam en geest weerspiegelt zich op je huid. Je huid verteld je een verhaal en dat boeit me ontzettend.

Het valt me op dat er teveel mensen niet optimaal gezond zijn en vaak op jonge leeftijd( vanaf 40 jaar!!) medicatie afhankelijk. Vaak zie ik dat op de huid terug.

Bij deze happy & health behandeling gaan we voor het complete pakket. Je huid wordt na een uitvoerige intake behandeld met producten die optimaal op de huid afgestemd zijn.

Voor het gezondheidsgedeelte doen we een Omega 3 bloedtest en Vitamine D3&K2 test. En start je alvast met een kuur supplementen.( keuze visolie, algenolie, D3/K2, collageen en/of een multivitamine. Na 3-4 weken krijg je de uitslag en passen we eventueel het programma aan.

Na 5 maanden ontvang je nog een test en kijken we wat de kuur met supplementen voor je gedaan heeft. Gedurende de kuur blijf ik je contactpersoon en help je met opstarten, geef je tips, bied je toegang tot interessante webinars en lezingen. De supplementen worden elke maand bij je thuis bezorgd.