zin aan zee specials

winter specials

Kou, wind, temperatuursverschillen tussen buiten en binnen maken de huid droger en gevoeliger. Met de  feestdagen in het vooruitzicht, is dit een goed moment om wat extra aandacht aan onze huidverzorging te besteden.

Door thuis een serum onder je dag-of nachtcreme te gebruiken, 2 x per week een masker en regelmatig een scrub of peeling toe te voegen houd je je huid in  conditie.

Tijdens de salonbehandelingen ligt nu de nadruk op peelen en vochtherstel.

Wil je er tijdens de feestdagen als een sterretje bijlopen; ontspannen, verzorgd en met een mooie glow?

Boek dan nu de winterspecials!

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 18 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

[ comfort zone] winterspecial

Ontvang 60 minuten hydratatie met deze vochtherstellende behandeling van gezicht, hals en decolleté op basis van hyaluronzuur. Het rijke masker maakt de huid zijdezacht en de ”Zin Aan Zee recouver touch massage” zorgt voor optimale opname en ontspanning.

Resultaat: een zachte huid en herstelde huidbarrière.

Voor wie: voor iedere huidconditie en de droge/trekkerige huid.

60 minuten € 65.- inclusief goodiebag 

 

IMAGE Skincare ready to glow for Christmas?

Deze zachte peeling is geschikt voor iedereen die van actieve huidverbetering houdt. Fruitzuur en glycolzuur, een hoge dosis vitamine C, bindweefselmassage en het vliesmasker geven een diep gereinigde, opgefriste en geactiveerde huid.

De fruitzuren en glycolzuur reinigen de poriën diep, een hoge dosis vitamine C zorgt voor weerbaarheid. De bindweefselmassage activeert de collageenaanmaak en het vliesmasker geeft de huid een boost met anti-oxydanten en peptides.

Resultaat: Een diep gereinigde, opgefriste en geactiveerde huid. De huid voel stevig, heeft fijnere poriën en ziet er stralend en egaal uit.

Voor wie: voor iedere huidconditie

75 minuten € 95.- inclusief goodiebag

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee