zin aan zee specials

WAKKER WORDEN BEAUTIFUL, het is Lente!

Ben jij ook zo toe aan een frisse start?
De lente is een prachtige tijd van groei en vernieuwing. Overal waar we kijken, zien we het bewijs van de cyclus van een nieuw begin. Maar de lente is niet alleen voor de natuur een nieuw begin. Ook voor jou en je huid kan de lente een bron van frisse energie zijn! Tijd voor een nieuwe garderobe, beweging en andere huidverzorging.

Tijd dus om even kritisch naar je huidverzorgingsproducten kijken. Heeft je huid nog genoeg aan je huidige producten, voelt hij niet te droog of te vet, zijn je poriën schoon en heeft je huid nog een mooie glans? Om je huid actief te houden raad ik aan om regelmatig te wisselen van product of geregeld een kuurtje in de vorm van een serum, scrub of masker thuis in te lassen. Weet je niet precies welk product wanneer en waar in te zetten? Je bent altijd welkom bij een workshop of kom gewoon langs voor advies.( wel graag even een berichtje sturen) Neem eventueel  al je producten mee naar de salon zodat we samen kunnen kijken hoe je het beste rendement  uit je producten haalt.
De Lentespecials van Image Skincare en [comfort zone] zijn zachte voorjaarsbehandelingenen  om de huid zijn natuurlijke glans terug geven en voor te bereiden op de zon.

Ik wens je een mooie lente toe💕.

 

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 19 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Wake-up facial

Deze zachte O2 zuurstof behandeling is geschikt voor iedereen die van actieve huidverbetering houdt.

-intake met een kopje zuiverende thee

-huidanalyse en huiderzorgingsadvies voor thuis

-reinigen- enzym peeling en bubbelend zuurstof masker

-massage van gezicht, hals schouders en nek

 

Wat is het: De O2 behandeling bestaat uit een enzymatische peeling op basis van ananas en papaya, die de dode huidcellen verwijdert.

Naast de enzymatische peeling bevat deze behandeling ook een uniek zuurstof masker. Dit masker wordt als een gel aangebracht en verandert in een schuim zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker transporteert zuurstof de huid in waardoor je cellen volledig worden voorzien van zuurstof. Zodra de cellen vol zitten met zuurstof wordt dit omgezet in (ATP) energie. Door deze energie voorziening krijg je een uniek liftend resultaat en een frissere, egalere en stralendere huid. Hoe meer CO2 in de huid wordt getransporteerd hoe dieper de hydratatie en anti-aging effect.

Resultaat: Een diep gereinigde, opgefriste en geactiveerde huid.

Voor wie: voor iedere huidconditie

Duur:  45 minuten € 55.-

Optioneel bij te reserveren:

-bindweefselmassage van het gezicht + 15 minuten + € 21.-

-voet-of handmassage +10 minuten +€ 10.-

 

 

RECOVER TOUCH [comfort zone] FACIAL

Wat is het: Een voedende behandeling die rijk is aan antioxidanten* en  vitaminen. Geeft bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.*

Hoe ziet de behandeling er uit:

-intake met een kopje zuiverende thee

-huidanalyse en huidverzorgingsadvies voor thuis

-reinigen,  dieptereiniging en intensief voedend masker

-massage van gezicht, hals, schouders en nek

-afsluiting met een serum en dag-of nachtcreme passend bij de huidconditie

Resultaat: Een diep gevoede en zachte huid.

Voor wie: voor iedere huidconditie. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid. Ook perfect na een dag ‘iets te veel’ zon.

Duur:  45 minuten € 51.-

Optioneel bij te reserveren:

-bindweefselmassage van het gezicht + 15 minuten + € 21.-

-voet-of handmassage +10 minuten +€ 10.-

-Hydramemory biphasic masker. Zorgt voor intensieve hydratatie dankzij hyaluronzuur wat vocht aantrekt en vast houdt en geeft stevigheid aan de huid. € 7.50

 

 

*Antioxidanten is een verzamelnaam voor o.a. vitamines E en C, betacaroteen, het lichaamseigen glutathion, de spoorelementen seleen en zink.

Wat doen antioxidanten en vrije radicalen?

Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Wanneer ze schade veroorzaken, noemen we dat oxidatieve stress.

Hoe ontstaan vrije radicalen?

Vrije radicalen van buitenaf ontstaan o.a.  door slechte make-up, alcohol, medicijngebruik, verontreinigde lucht, roken, maar vooral stress.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe webshop. Tot die tijd kun je je bestelling >hier< doorgeven. Sluiten