zin aan zee specials

WAKKER WORDEN BEAUTIFUL, het voorjaar komt er aan!

De dagen worden al weer langer, sneeuwklokjes, krokussen en ander mooi voorjaarsspul steken hun kopjes al weer boven de grond. Het einde van de winter is in zicht! De hoogste tijd om je huid uit haar winterslaap te wekken.

Weg met alle dode huidcellen en de vale droge winterhuid. Aan het einde van de winter is een zachte peeling en een flinke dosis zuurstof de beste remedie voor een nieuwe frisse uitstraling.

Tijdens de salonbehandelingen ligt nu de nadruk op voorzichtig diepreinigen,  vochtherstel bij de droge-en eczeemhuid en het opruimen van pigmentvlekjes.

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 18 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Wake-up arrangement

Deze zachte O2 zuurstof behandeling is geschikt voor iedereen die van actieve huidverbetering houdt.

-intake met een kopje zuiverende thee

-huidanalyse en huiderzorgingsadvies voor thuis

-reinigen- enzym peeling en bubbelend zuurstof masker

-massage van gezicht, hals schouders en nek

 

Wat is het: De O2 behandeling bestaat uit een enzymatische peeling op basis van ananas en papaya, die de dode huidcellen verwijdert.

Naast de enzymatische peeling bevat deze behandeling ook een uniek zuurstof masker. Dit masker wordt als een gel aangebracht en verandert in een schuim zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker transporteert zuurstof de huid in waardoor je cellen volledig worden voorzien van zuurstof. Zodra de cellen vol zitten met zuurstof wordt dit omgezet in (ATP) energie. Door deze energie voorziening krijg je een uniek liftend resultaat en een frissere, egalere en stralendere huid. Hoe meer CO2 in de huid wordt getransporteerd hoe dieper de hydratatie en anti-aging effect.

Resultaat: Een diep gereinigde, opgefriste en geactiveerde huid.

Voor wie: voor iedere huidconditie

Duur:  45 minuten € 55.-

Optioneel bij te reserveren:

-bindweefselmassage van het gezicht + 15 minuten + € 21.-

-voedend vliesmasker € 10.-

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee