zin aan zee specials

Welkom winter! hoogste tijd om je beautyroutine aan te passen!

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 20 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

WINTER SPECIAL

IMAGE SKINCARE ZUURSTOF FACIAL

Wat is het:

Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert. waanzinnig voor elk huidtype – vol met plantaardige stamcellen – zuurstof verrijkend masker ontworpen om binnen enkele minuten een buitengewoon egaliserend effect op de huid te creëren.

Wat kun je verwachten?

 • huidanalyse en huidverzorgingsadvies voor thuis
 • reinigen met Image Skincare cleansers
 • enzym peeling ( zonder korrel)
 • aanbrengen van het zuurstof masker. Gedurende de inwerktijd zal het masker dikker worden en een wolkachtige en een schuimene vorm aannemen
 • Massage van schouder, nek en decollete
 • gezichtsmassage
 • verstevigen met geconcentreerde serums, het  stamcell serum en ageless hyaluronfiller
 • oogcreme
 • dagverzorging aangepast aan huidtype

Resultaat: Een stralende, verfriste en verjongde uitstraling

Voor wie: Voor iedere huidconditie. Ook zeer geschikt voor de mannenhuid

Duur:  60 minuten € 69.-

Optioneel bij te boeken

 • bindweefselmassage van het gezicht + € 15.-

Waarom je huid droger en gevoeliger is in de winter:

Droge lucht

Doordat de luchtvochtigheid, zowel binnen als buiten, veel lager is dan in de zomerperiode, droogt je huid veel sneller uit. En een droge huid is kwetsbaar en voelt niet lekker aan. De huid begint te trekken en krijgt ook een wat andere kleur.

Stofwisseling

Ook de stofwisseling in de huid veranderd op het moment dat de winter arriveert. Aan de ene kant wordt dit veroorzaakt door een gebrek aan vetten in de huid door de droge lucht, en aan de andere kant omdat de talgklieren minder actief zijn bij lagere temperaturen.

Dunnere beschermlaag

Door de hiervoor genoemde verandering in de stofwisseling, is het vette beschermlaagje van de huid tot het minimum geslonken, of soms zelfs helemaal verdwenen. Dit doet zich het allereerst voor in het gezicht en op de handen. Je merkt dit zelf heel duidelijk door een hogere gevoeligheid, en je omgeving ziet dit door een veranderende kleur van de huid.

De verzorging van je huid in de winter:

In de winter heeft met name je huid speciale aandacht nodig. Wat je allemaal kunt doen, zetten we even op een rijtje:

 • De huid moet in de winter van extra vetten worden voorzien. De droge huid is minder vet, en minder vet betekent minder bescherming. Het is dus verstandig om een vettere crème te gebruiken dan in de zomer.
 • De huid reinigen. Als het gaat om het afhalen van je make-up en het reinigen van je gezicht, vermijd dan de handige afveegdoekjes. Ze laten een oliefilter achter op je huid, waardoor je creme niet meer wordt opgenomen. Eigenlijk verplaats je met deze doekjes het vuil alleen maar. Kies een soort cleanser  die je huid kalmeert, en het vuil voorzichtig verwijderd.
 • Vermijd zo veel mogelijk warme baden of een hele warme douche, hoe verleidelijk dat misschien ook is met al die kou buiten. Hoe vreemd het misschien ook klinkt, maar warm water droogt de huid enorm uit. Daarnaast onttrekt het warme water nog meer vetten aan de huid. Niet verstandig dus. Als je een douche of een bad neemt, doe dit dan op een normale, lauwe temperatuur. Geen extreem warme douches dus! Het is even doorbijten maar ook in de winter is koud nadouchen supergoed voor je doorbloeding!
 • Als je van wintersport houdt, moet je extra opletten. Een vocht inbrengende crème is dan niet zo heel erg verstandig. Het gebeurt niet zo heel erg snel, maar theoretisch kan het vocht van de crème op de huid bevriezen. Speciaal voor wintersporters zijn er andere crèmes beschikbaar die vooral gebruikt moeten worden voor het gezicht, de lippen, de oren en de neus. Bovendien beschermd het je ook nog tegen de zon. De Preventions van Image Skincare zijn erg geschikt. Ze bevatten de juiste vetten en een hoge beschermingsfactor.
 • Om de doorbloeding van de huid, en de stofwisseling optimaal op gang te houden, is het belangrijk om te blijven bewegen. Nog sterker: gewoon lekker sporten! In de salon doen we dat met bindweefselmassage, dit is topsport voor je huid. Ook een wisselbad, dus afwisselend koud en warm water, is prima voor de doorbloeding. Combineer dit met een aangenaam uitje naar de sauna. Een perfecte manier om de doorbloeding van je huid te maximaliseren. Met een goed doorbloede huid ben je in staat om alle belangrijke voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen en aminozuren op een snelle manier te transporteren en op te nemen in de verschillende huidlagen.
 • Niet alleen in de winter, maar het hele jaar door: Water drinken! Minimaal 2 liter water per dag zorgt er voor dat je lichaam en vooral je huid goed gehydrateerd blijft. De huid blijft daardoor elastischer.
 • Bij het aanbrengen van een vocht-inbrengende crème na het douchen of bad, kun je dat het beste doen als je lichaam nog een beetje vochtig is. Op deze manier wordt de crème beter door de huid opgenomen.
 • Tijdens de nacht neemt je huid, en speciaal je gezichtshuid, voedende stoffen veel beter op dan overdag. Daarom is een goede nachtcrème erg belangrijk. Eigenlijk is het de nachtcrème die er voor zorgt dat jouw huid er overdag goed uitziet. Ook in de winter. Wees ook lief voor je lippen en ogen. Vergeet vooral je oogcreme en lippenbalsem niet!

Geef je huid een extra boost:

 1. Gebruik een paar keer per week een plantaardie olie, [ bijvoorbeeld renight olie, remedy oil of de  Vital C oil] passend bij jouw huidconditie.
 2. Gebruik een paar keer per week een  masker.
 3. Ga regelmatig naar je schoonheidsspecialist voor een passend advies en een activerende of herstellende facial.

TIP

 • De vitamine overnight maskers van Image Skincare en [comfort zone] zijn echte aanraders en super makkelijk om je huid een extra boost te geven. Je gebruikt ze 2 a 3 x in de week in plaats van je nachtcrème.
 • Gebruik voor snel resultaat een vochtherstellend vliesmasker! Deze hydrateert, verkoelt en verzacht onmiddelijk. De huid vertoont direct een gezonde glow. De huid wordt gevoed, gekalmeerd, gestimuleerd en geeft een frisse uitstraling.
 • Het elke ochtend aanbrengen van een paar druppels hyaluronzuur zorgt voor een stralende en veerkrachtige huid die glanst en steviger oogt. Fijne lijntjes, rimpels in kraaienpootjes worden van binnen uit opgevuld.
 • Voor meer weerstand van binnenuit kun je de huidverbeterende supplementen van Laviesage inzetten. De Skin Protect en Skin Balance kun je het hele jaar door gebruiken en helpen op een 100% natuurlijke manier je huid aan voldoende bouwstoffen. Is je huid erg droog of heb je last van eczeem dan geeft de Skin Hydrate & Epiderm oil een stevige boost.
 • bekijk de producten in de webwinkel van Zin Aan Zee.

WELKE FACIALS ZIJN HET MEEST GESCHIKT IN DEZE PERIODE?

De  winterspecial

Alle ontspannende  balance facials

Puur natuur facials van met comfort zone, Rosel Heim en Naobay producten

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee