zin aan zee specials

Het is MAX tijd!

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 20 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Seizoensspecial MAX

60 minuten € 72.50

Het is Max tijd!! Het is tijd om je huid maximaal voor te bereiden op de komende zomermaanden, maximaal te voeden en maximaal te vernieuwen!
Deze rijke seizoensgezichtsbehandeling  geeft met zijn krachtige en werkzame ingrediënten je huid zijn glans en energie terug en verzacht fijne lijntjes en rimpels.

 Wat kun je verwachten?

 • Huidanalyse en huidverzorgingsadvies voor thuis
 • Reinigen met de romige Max cleansing milk gemengd met het Iluma -intense brightening powder
 • Firming Transformation masker. Een Zuiverend en vitaliserend masker
 • Massage van gezicht, hals en schouders en decolleté
 • Korte bindweefselmassage voor extra doorbloeding
 • Max stamcel oogcreme
 • Ormedic lipherstel
 • Dagverzorging passend bij de huidconditie

Resultaat:

 • De huid voelt steviger en voller
 • Aanmaak van collageen is gestimuleerd
 • Fijne lijntjes en rimpels zijn verzacht
 • Een gezonde glanzende huid
 • Egaliseert de teint

Voor wie: Voor iedere huidconditie. Ook zeer geschikt voor de mannenhuid
Duur:  60 minuten € 72.50

 

 

 

Waarom vitamine C?

VITAL C producten van Image Skincare  zorgen voor een ware hydratatie boost! De unieke samenstelling van onder andere hyaluronzuur en ceramiden( vetten die in nature ook in de huid voorkomen)  zorgen ervoor dat de huid vocht beter kan vasthouden. Deze twee bouwstenen zijn van nature in onze huid aanwezig en zijn ontzettend belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast bevat het een hoge concentratie vitamine C en antioxidanten voor egale teint met een gezonde glow!

Sinaasappel Power

Wist je dat vitamine C een echt power-ingrediënt is bij anti-aging? Naast egaliserend werkt het namelijk ook nog eens celvernieuwend. Bovendien bevat het verschillende actieve werkstoffen die helpen bij het versnellen en stimuleren van de collageen-aanmaak.

Wist je trouwens ook dat een vochttekort in de huid kan bijdragen aan huidveroudering? Water is ontzettend belangrijk voor ons lichaam en dus ook voor onze huid! Als de huidcellen niet goed gehydrateerd zijn, kunnen ze zichzelf niet goed beschermen, herstellen en vernieuwen. Kan jouw huid wel iets extra’s gebruiken? VITAL C – Hydrating Water Burst zorgt voor een instant boost bij de huid in vocht-nood.

Heb je een gevoelige huid en droogt een scrub(korrel) je huid teveel uit? Wist je dat je de huid ook kan exfoliëren zonder gebruik te maken van een exfoliant met korrel of zuren? Het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque is, zoals de naam al doet vermoeden, een masker met enzymatische werking. Dat klinkt misschien wat technisch, maar komt er op neer dat de dode huidcellen als het ware opgelost worden. Zo komt er een gladde, frisse en zachte huid tevoorschijn! Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidjes.

Exfoliëren kun je leren

Het regelmatig exfoliëren van de huid zorgt voor een ware boost in huidverbetering! Het stimuleert namelijk de celvernieuwing, rekent af met een doffe huid en zorgt ervoor dat de producten die je daarna aanbrengt beter worden opgenomen. De huidstructuur is gladder, poriën lijken fijner en het zorgt voor een mooie glow! Een ware optimizer voor Your Daily Skin Routine dus.

Op welke manieren kun je exfoliëren?

Mechanische peeling: hierin zitten korreltjes die dode huidcellen afschuren. Ze worden ook wel scrubs genoemd.

 • De enzymatische peelings: deze zijn eiwitsplitsend; dode huidcellen worden los geweekt zonder te schuren. Ze zijn zeer geschikt voor de gevoellige huid.
 • De chemische peelings: dit zijn peelings op basis van zuren die een heel oppervlakkig laagje van de huid verwijderen. Dit klinkt wellicht eng, maar is het zeker niet!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee