zin aan zee specials

zomerse glow

Om de komende weken je huid goed voor te bereiden en te herstellen van (Vlielandse) zon, wind en zilte lucht en om die mooie glow in je huid vast te houden,  heeft Zin aan Zee 2 speciale GLOW ZOMERSPECIALS samengesteld.

ZIN AAN ZEE GLOW ZOMERSPECIALS

Het arrangement bestaat uit 2 behandelingen, welke los geboekt kunnen worden maar ook beide aan het begin en aan het eind van je vakantie. R
eserveer en betaal je de 2 facials tegelijk dan ontvang je gratis een fijne toilettas met een bellabaci reinigingshandschoen en mini’s huidverzorgingsproducten. *

ZOMERSPECIAL 1

Een facial om jou en je huid op de zon voor te bereiden. Producten worden aangepast aan je huidtype en wensen.

– De nadruk ligt bij deze behandeling op het reinigen en diepreinigen van gezicht, hals en decolleté zodat deze mooi egaal bruin wordt.

-Het kleimasker zorgt voor een diepe reiniging zonder deze te beschadigen en met de energetische drukpunten en bindweefselmassage krijgt de doorbloeding een boost waardoor je huid actief wordt en er stralend uit gaat zien.

– Om je in de relaxmodus te krijgen, ontvang je een ontspannen schouder-, nek- en armmassage

– Vanzelfsprekend wordt de behandeling afgesloten met een dagcreme met een beschermingsfactor.

60 minuten | € 70.00

*Deze aanbieding is geldig tot 9 september 2018. Tussen de 2 behandelingen mag maximaal 2 maanden zitten en is bedoeld voor een persoon.

ZOMERSPECIAL 2

Een speciale aftersun facial om de huid na de vakantie te herstellen.

– De nadruk ligt bij deze behandeling op voeden en vochtherstel.

– Je ontvangt een zachte vitamineboostpeeling waarbij  je al na 1 behandeling  resultaat ziet. De hoge dosis vitamine C, Glycolzuur 30% en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en verfrissen, verstevigen en lichten de huid op.

– Na de peeling wordt het vochtgehalte in je huid op peil gebracht met een vliesmasker en activeren we de huid met bindweefsel grepen.

– Ook bij deze facial wordt natuurlijk aandacht besteed aan schouder en nek met een stevige maar ontspannende massage.


60 minuten | € 85.00

*Deze aanbieding is geldig tot 9 september 2018. Tussen de 2 behandelingen mag maximaal 2 maanden zitten en is bedoeld voor een persoon.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee