zin aan zee specials

Welkom herfst! hoogste tijd om je beautyroutine aan te passen!

De herfst is een feit!

De herfst is nu echt een feit en dat betekent dat je huid wel een extra boost kan gebruiken. Deze periode is een goed moment om de huid te verwennen met een herstellende en ontspannende gezichtsbehandeling. Maar het is ook “de” tijd om je huid te activeren en problemen zoals; droogtelijntjes, pigmentvlekjes, eczeem, rosatia en acne aan te pakken.

Voor productadvies, een facial uit het menu of voor een behandeling op maat ben je van harte welkom in de salon maar ook online help ik je graag verder.

 

 

Je kunt er zeker van zijn dat je bij ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 19 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken en adviseer ik vrijblijvend hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

HERFST SPECIAL

IMAGE SKINCARE LIGHTENING PEELING

Wat is het:

Deze peeling geeft een oplichtend effect op pigmentvlekken en verkleuringen dankzij de ingredienten melkzuur en Kojic. In combinatie met de Iluma lijn van IMAGE Skincare bereiken we mooie resultaten bij oppervlakkige pigmentvlekken.

Doordat melkzuur zowel aan de oppervlakte als in de diepte van je huid werkt, hydrateert het je opperhuid én stimuleert het de collageenaanmaak in de diepere huidlagen. Doordat het een filmlaagje over je huid heen legt is het een fantastische behandeling voor de wat drogere huid. Het geeft dan echt een boost.
Doordat de peeling nèt wat dieper in de huid komt, stimuleert het ook de cellen die collageen aanmaken. Hierdoor is de peeling dus ook uitermate geschikt wanneer er sprake is van huidveroudering of beginnende lijntjes. Ook werkt het oplichtend bij pigmentvlekjes.

Wat kun je verwachten?

 • huidanalyse en huidverzorgingsadvies voor thuis
 • dubbel reinigen met Image Skincare cleansers
 • voorbereiden van de huid met de I-prep degreasing solution
 • aanbrengen van de lightening lift solution
 • neutraliseren
 • masker
 • verzachten met de  geconcentreerde enhancers; hyaluronzuur en lightening serum
 • versterken met kojic en anti aging serum
 • oogcreme
 • dagverzorging met spf 50

Resultaat: Een opgefriste, gehydrateerde huid. pigmentvlekjes worden aangepakt. Collageen productie wordt gestimuleerd.

Voor wie: De perfecte behandeling voor de vochtarme huid, lichte pigmentvlekjes en huidveroudering. Ook zeer geschikt voor de mannenhuid

Duur:  30 minuten € 55.-

inclusief post treatment kit t.w.v. € 27.50

Optioneel bij te boeken

 • bindweefselmassage van het gezicht + 15 minuten + € 21.-
 • vliesmasker + 5 minuten + € 10.-

ZIN AAN ZEE SPA HERFST MOMENT

Wat is het:

De herfst is nu echt een feit en dat betekent dat je huid wel een extra boost kan gebruiken. Deze periode is een goed moment om de huid te verwennen met een herstellende en ontspannende gezichtsbehandeling. De huid wordt tijdens deze Spa-herfst-gezichtsbehandeling gevoed en verzacht met een combinatie van pompoen, mango, papaya en fruitenzymen verwerkt in aloe Vera gel.

Deze organic gezichtsbehandeling helpt je huid terug in balans, tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid, die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid, weer opgeladen. Deze herfstfacial Is geschikt voor ieder huidtype. Ook mag deze facial gedurende de zwangerschap worden toegepast en is zeer geschikt voor de mannenhuid.

Wat kun je verwachten?

 • Huidanalyse
 • Reinigen en diepreinigen met pompoen en fruitenzymen
 • Balancerend masker
 • Massage van gezicht, hals en schouders
 • Voet-,of handmassage
 • Huidverzorgingsadvies voor thuis.

 Voordelen

 • Vermindert roodheid
 • Kalmeert en verzacht
 • Effectief bij rosacea
 • Ontstekingsremmend
 • Geschikt voor de huid in hormonale disbalans

Spa herfst moment 60 minuten € 62.00

Voor wie: Geschikt voor de dames- en herenhuid, mag gedurende de zwangerschap en kalmeert de gevoelige huid.

Duur:  60 minuten € 62.-

Optioneel bij te boeken

 • bindweefselmassage van het gezicht + 10 minuten + € 15.-
 • vliesmasker +  € 10.-

FAQ

Waarom voelt mijn huid zo trekkerig?

We hebben er allemaal we eens last van; dat gevoel van een vochtarme huid die strak, trekkerig vooral na het douchen, ruw aanvoelt en er soms schilferig uitziet.

Wat is dat eigenlijk een vochtarme huid?

De term vochtarm zegt het eigenlijk al: een huid die tekort heeft aan vocht (dehydrated skin).

In tegenstelling wat veel mensen denken is een vochtarme huid geen huidtype, maar een huidaandoening. Een droge huid is wel een huidtype(dry skin) en is eigenlijk altijd vochtarm, maar ook een vette huid kan vochtarm zijn.

Een tekort aan vocht heeft namelijk niks te maken met de hoeveelheid vet of talg van de huid. Een vette, maar toch vochtarme huid komt vooral voor bij mensen bij wie de barrière functie van de huid verstoord is. Verder zal iedere huid uiteindelijk door de jaren heen droger worden.

Hoe ontstaat een vochtarme huid?

Een vochtarme huid kan ontstaan door blootstelling aan de zon of airconditioning, temperatuurschommelingen, roken maar ook teveel douchen en badderen drogen de huid uit. Daarnaast zijn verkeerde en agressieve cosmetica veroorzakers van de vochtarme huid. Door geen of slecht advies schaf je soms producten aan  die niet geschikt zijn voor jouw huid. Hierdoor raakt de huidbarrière uit balans en raakt zijn  natuurlijke, vochtregulerende stoffen kwijt. Hierdoor ontstaan sneller rimpeltjes en droogtelijntjes en raakt je huid uit balans.

Wat kun je doen?

Is je huid erg vochtarm en ruw probeer dan eerst je huid weer in balans te brengen ( huidbarrière herstellen) door je huid te resetten. Dus even terug naar een of 2 producten. In de avond mild te reinigen en een basic dag-nachtverzorging. Als je huid weer wat rustiger aanvoelt, kun je weer overstappen naar je eigen verzorgingsproducten en voeg je minimaal een vochtherstellend product toe. Vochtherstellende producten zijn in ons Nederlands klimaat sowieso een “must”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je huid een extra boost:

 1. Gebruik een paar keer per week een plantaardie olie, [ bijvoorbeeld renight olie, remedy oil of de  Vital C oil] passend bij jouw huidconditie.
 2. Gebruik een paar keer per week een  masker.
 3. Ga regelmatig naar je schoonheidsspecialist voor een passend advies en een activerende of herstellende facial.

TIP

 • De vitamine overnight maskers van Image Skincare en [comfort zone] zijn echte aanraders en super makkelijk om je huid een extra boost te geven. Je gebruikt ze 2 a 3 x in de week in plaats van je nachtcrème.
 • Gebruik voor snel resultaat een vochtherstellend vliesmasker! Deze hydrateert, verkoelt en verzacht onmiddelijk. De huid vertoont direct een gezonde glow. De huid wordt gevoed, gekalmeerd, gestimuleerd en geeft een frisse uitstraling.
 • Het elke ochtend aanbrengen van een paar druppels hyaluronzuur zorgt voor een stralende en veerkrachtige huid die glanst en steviger oogt. Fijne lijntjes, rimpels in kraaienpootjes worden van binnen uit opgevuld.
 • Voor meer weerstand van binnenuit kun je de huidverbeterende supplementen van Laviesage inzetten. De Skin Protect en Skin Balance kun je het hele jaar door gebruiken en helpen op een 100% natuurlijke manier je huid aan voldoende bouwstoffen. Is je huid erg droog of heb je last van eczeem dan geeft de Skin Hydrate & Epiderm oil een stevige boost.
 • bekijk de producten in de webwinkel van Zin Aan Zee.

WELKE FACIALS ZIJN HET MEEST GESCHIKT IN DEZE PERIODE?

De  herfstspecials

Active facials/peels van  Image Skincare voor een gezonde glans

 • Vitamine C anti-oxydant facial
 • Fractional needling behandeling

Alle ontspannende  facials van comfort zone

Puur natuur facials van met comfort zone en Naobay producten

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee