zin aan zee specials

nazomer specials

De vakanties zitten erop, we gaan weer aan de slag!

 Nu de zomer aan het aflopen is, is het tijd om onze huid te herstellen en voor te bereiden op de herfst. Na de uitdrogende effecten van de hitte van de zomer, zout, zee en overvloedig blootstelling aan de zon, is nu aanpassing van ons gezichtsverzorgingsregime van essentieel belang!

Droogte berooft de huid van het broodnodige vocht dat nodig is om een ​​gezonde, jeugdige uitstraling te behouden. Het kan de huid  een  strak, ruw gevoel geven en de huid kan er verouderd uitzien. Het kan ook huiduitslag en andere onvolkomenheden in het gezicht veroorzaken.

Bij ZIN AAN ZEE zijn er gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Na een intake en huidanalyse overleggen we samen welke gezichtsbehandeling voor jouw huid het best geschikt is.

De gezichtsbehandelingen zijn er voor mannen, vrouwen en tieners en hebben als doel om beschadigde huid te voorkomen, te beschermen en om te herstellen.

HYDRATEREN & RELAXEN

De ZIN AAN ZEE nazomer Facial is geweldige dorstlesser voor elk huidtype. Het gaat om een ​​grondige reiniging en dieptereinging van de huid om de poriën te reinigen, gevolgd door een vochtinbrengend masker en  om de gezichtshuid te hydrateren en nieuw leven in te blazen.

60 minuten € 62.00 ( te boeken als face balance)

 

De ZIN AAN ZEE naturel  relax facial  is geweldig voor een gestresste huid met veel roodheden. De ingrediënten  Marula olie en de biologische ingrediënten  amandel-, sesam- en jojobaolie  bieden bescherming, verzachten en  kalmeren de huid.

60 minuten € 62.00 

Je kunt er zeker van zijn dat je bij  ZIN AAN ZEE in goede handen bent. Met 18 jaar ervaring help ik je graag je huid in conditie te houden, huidproblemen  aan te pakken, adviseer ik je kosteloos hoe je je huid thuis kunt  te verzorgen. De behandelingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen met als doel om je te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

 

DIEPREINIGEN & ACTIVEREN & PEELEN

Deep Pore Cleansing gezichtsbehandeling.  Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij acne.

45 minuten € 51.00 

De Signature facial voor het activeren van de huid

Deze behandeling doet alles:  het verstevigt de huid met Retinol, verlicht  de huid met anti-oxydanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen, sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. De bindweefselmassage zorgt voor stevigheid in de huid. Wat wil een huid nog meer!

60 minuten € 75.00 

De Lightening peel lift is een zachte peeling die pigmentvlekjes aanpakt  met een cocktail van  werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Het is een geweldige anti-aging gezichtsbehandeling voor pigmentvlekken ontstaan door zon, ouderdomsvlekken en een droge, ruwe huid. Het vliesmasker kalmeert de huid en de bindweefselmassage zorgt voor stevigheid in de huid.

60 minuten € 90.00 ( inclusief post treatment kit t.w.v. € 26.00)   

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang huidtips, nieuwe data workshops en de leukste aanbiedingen en nieuwtjes van Zin aan Zee