Ontvang t/m 16 oktober 10% korting op alle nachtcrèmes en overnight maskers van image skincare.

Wist je dat een nachtcrème de belangrijkste (en eerste) stap is bij het samenstellen van jouw skincare routine voor de avond? Het is het eerste product dat je kiest wanneer je een dagelijkse skincare routine opbouwt. De nachtcrème heeft namelijk een volledige focus op het voeden en herstellen van de huid (ten opzichte van dagcrème die ook moet beschermen) en daardoor is dit het meest effectieve product voor huidverbetering.

Doe er je voordeel mee en kies voor huidverbetering. Extra leuk: je ontvangt nu tijdelijk een gratis yoga nidra sessie die speciaal is opgenomen voor deze campagne. Yoga nidra bereid je hoofd en lichaam voor op een ontspannen gevoel én zorgt ervoor dat je beter door kunt slapen. Slaap lekker : – )

Tips voor een goede nachtrust: Wie houdt er niet van een ontspannen nachtrust en met een positief gevoel weer wakker worden? Om dit te bereiken is een vaste avondroutine een eerste stap in de juiste richting. Zo bereid je niet alleen je huid, maar je gehele lichaam voor op een effectieve nachtrust.

Advies van Lies:

  • Een gebalanceerde skincare routine voor ’s avonds. Wacht hier niet mee totdat je naar bed gaat, vaak ben je dan al te moe. Neem een moment vroeger in de avond, als je klaar bent met alles wat je in de avond nog moet doen bv. vaatwasser, opruimen, administratie etc. Neem dan een moment om jezelf te bedanken voor de dag, je gezicht te reinigen en een begin te maken met je ontspantijd. Nog een voordeel: je creme heeft ook meer tijd om in te trekken.
  • Geen zware avondmaaltijd nuttigen en je lichaam genoeg tijd geven om dit af te breken voor je gaat slapen1Je hoofd leegmaken door te mediteren en/of een rondje te wandelen en sterren te tellen.
  • Het beoefenen van een Yoga Nidra sessie – om kennis te maken met deze ontspannen manier van slaap-yoga, ontvang je bij aankoop van een nachtcrème of overnight masker een voor jou speciaal opgenomen Yoga Nidra sessie van yoga-docente Manouk de Bijl