**Bericht voor iedereen die last heeft van storende haargroei, ontstekingen of ontstoken haarzakjes.**

Een paar jaar geleden heb ik samengewerkt met een collega die gespecialiseerd is in definitief ontharen. Ze kwam met haar onthaar apparaat een keer in de 6 weken naar Vlieland en heeft een aantal Vlielanders succesvol behandeld. Vanwege de regelmatige vraag naar definitieve ontharing pakken we deze leuke en succesvolle samenwerking deze winter bij voldoende animo weer op.

Wat is het?

SHR is een nieuwe techniek en staat voor Super Hair Removal (SHR). Het werkt snel, pijnloos en is zeer effectief! De behandeling is door de snelle glijdtechniek vaak in 15 tot 30 minuten klaar, en tussen de behandelingen door mag je gewoon blijven scheren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de behandeling wordt het haarzakje kort verhit (door gekoeld handstuk is dit nagenoeg pijnloos) en zal de haar na 2 weken uitvallen. De huid is een herstellend orgaan, waardoor na 6 weken ongeveer 80% van de haren terug zijn gekomen, vaak wel dunner dus je hebt al snel geen last meer van rode bultjes na het scheren;-) De tussenposen tussen de behandeling is 6 tot 8 weken. Vaak zijn 8 tot 10 behandelingen voldoende.

Definitief ontharen in het gezicht wordt vergoed door de zorgverzekering (mits goed verzekerd) omdat we ANBOS-gecertificeerd zijn. Naast SHR is er ook een andere techniek die eventueel toegepast kan worden als dit beter bij het type overbeharing en huid past.

Naast SHR kunnen we ook bloedblaasjes, steelwratjes, ouderdomswratjes, pigmentvlekken en couperose vaak in 1 behandeling verwijderen.

Voor meer informatie neem contact op M 06 29 433 376 of info@zinaanzee.nl

Prijsindicatie per keer:

Ontharen
Kin: € 29,50
Bovenlip: € 29,50
Kin/bovenlip/wangen: € 75.-
Oksels: € 57,50
Bikinilijn tot lies € 54,50
Bikinilijn streepje € 64,50
Bikinilijn helemaal €74,50
Onderbenen € 180
Bovenbenen € 180
Benen helemaal € 350