ontspanning en

huidconditionering

[ tranquillity welkomstritueel ]

Alle [ comfort zone ] behandelingen worden gestart met [ tranquillity ],de huisgeur van [comfort zone]. Een exclusieve mix van aromatische 100% essentiële oliën.

Geeft een gevoel van welzijn en ontspanning. Ervaar tranquillity; rust & reinheid.

 

 

[ comfort zone ] voor hem

Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie.

Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen is de ” man space” gelaatsbehandeling samengesteld.

[ SUBLIME SKIN ]

Sublime skin is een nieuw programma van huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen om de zichtbare tekenen van huidveroudering te corrigeren en tegen te gaan. SUBLIME SKIN bevat 81% tot 90% natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van siliconen en werken in de diepere lagen van de opperhuid.

Sublime skin herstelt de drie pilaren van de huid; water, eiwitten en vetten door de huid aan de binnenkant en buitenkant te stimuleren om zo verlies aan volume, verslapping, diepe rimpels en vaalheid van de huid te bestrijden.

De werkstoffen van deze lijn zijn: micro en macro hyaluronzuur, plantago lanceolata ( weegbree extract) wat in staat is in te werken op het micro RNA van de huid,  pioenroosextract voor een opvullende en verstevigende werking en plantaardige oliën.

De speciaal voor deze lijn ontwikkelde [ active lift massage ] is een combinatie van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de Japanse Kobido techniek. De massage stimuleert het zenuwstelsel, verbetert het bloed-en lymfesysteem en traint de spieren.