Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Een lichaamsbehandeling staat ook garant voor een heerlijk ontspannen gevoel. Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven. [ comfort zone ] heeft heerlijke behandelingen samengesteld om je lichaam weer nieuwe energie te geven.

 

  • [ TRANQUILITY WELKOMSTRITUEEL ] 

Alle [ comfort zone ] behandelingen worden gestart met [tranquility], de huisgeur van [comfort zone]. Een exclusieve mix van aromatische 100% essentiële oliën. Geeft een gevoel van welzijn en ontspanning. Ervaar tranquility; rust & reinheid.

  • [ POWER PERFORMER ]                            60 minuten                         €  78,00

De  power performer is een stevige work-out voor rug, nek en schouder. De massage bestaat uit; los masseren, bindweefselmassage met cuppings en een  ontspannende hot stone massage. Daarna volgt een facial met een intensieve massage van het gelaat.

  • [ CUPPING MASSAGE ]                                   30 minuten                          € 45,00

Cupping massage is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door het masseren met de cups en de nabehandeling met de hot stones, komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

  • [ COMFORT ZONE TRANQUILLITY]               90 minuten                         € 112,50

De focus ligt in deze behandeling op pure ontspanning. Je ontvangt een rugmassage met hot stones. Gelaat, hals, schouders en decolleté worden gereinigd en gemasseerd met warme stenen en shiatsudrukpunten. Een hoofdhuid-, hand en/of voetmassage maken je Zen moment compleet.

 

  • [ AROMASOUL SCRUB MASSAGE ]               60 minuten                         € 75,00

Bij deze lichaamsbehandeling wordt het lichaam masserend gescrubd met etherische olie naar keuze uit de Aromasoul lijn van [comfort zone]. Na een douche wordt met een bijpassende etherische olie &  bodybutter het lichaam ingemasseerd.

 

  • [ ZWANGERSCHAPSPAKKING YOUR MATERNITY TIME ] 60 minuten € 70,00

De ideale behandeling tijdens zwangerschap en na de zwangerschap dankzij de verstevigende en diep voedende werking van de producten. Een behandeling die de bloedsomploop verbetert en de zwelling van de benen en enkels vermindert. De huid blijft soepel gedurende de periode van 9 maanden, waardoor striae voorkomen kan worden en na de geboorte de huid sneller doet herstellen.

Lichaamscrub, your maternity pakking, afdouchen, inmasseren van massage cream en verstevigende olie.

 

  • [ BUST DECOLLETE PAKKING  ]  Tijdens facial: 30 minuten € 32,00  Los: 45 minuten € 48,00

Een verstevigende behandeling voor het decolleté van de buste voor alle vrouwen. Geeft de huid voeding en hydratatie. Zorgt voor een soepele en elastische huid. Ideaal om te combineren met een facial.

Scrub van decolleté, D-Age massage crème, aanbrengen van het masker op decolleté en eventueel bovenarmen, inwerken, massage hoofdhuid of facial tijdens inwerktijd, massage van decolleté met verstevigende olie en D-Age massage crème.

 

  • [ LUSHLY ]

Een teder ritueel voor handen of voeten. Dit voetenritueel is afkomstig uit Polynesië. De Polynesier geloofde in de gedachte dat voor het rusten en slapen gaan de handen en of voeten gezuiverd dienden te worden, om het ongeluk af te wassen. Het ritueel bestaat uit het intensief reinigen van de handen en of voeten met Lushly soak, een wasmassage met Lushly soap, gevolgd door een drukpunt voet-/handmassage met Lushly voet-/handbalm. Deze exclusieve behandeling is voedend en geeft een aangenaam fris licht gevoel aan de handen of voeten.

30 minuten € 35,00 | 45 minuten € 50,00

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter