Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Laviesage

Laviesage

Huidverbetering van binnenuit

Over LavieSage voedingssupplementen


Omdat de mooiste huid liefde van twee kanten krijgt!

LavieSage is een Nederlands bedrijf. De oprichters van LavieSage zijn sinds 2008 actief in de markt van dermatologen, therapeuten-en anti-aging artsen en bieden een uitgebreide collectie Nutricosmetics aan. Sinds het ontstaan van LavieSage staat de ontwikkeling van beautysupplementen niet stil.
Als nieuwkomer en trendsetter zijn ze innovatief en luisteren goed naar praktische marktontwikkelingen. Vanuit die manier van werken mag LavieSage zich met trots marktleider noemen binnen de professionele beautybranche op het gebied van beautysupplementen. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

Laviesage Nutricosmetics

Streven
LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Concept
Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. Laviesage heeft een complete lijn beautysupplementen ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. Producten die de collageenaanmaak van je huid verbeteren, zullen dat ook doen voor de bloedvaten. Anti-oxidanten die de huid beschermen, doen dat ook voor je hersenen en ogen.

LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten en huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale partner voor iedere professional die aan de huid werkt en voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wil onderhouden.

Huid
Je huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit proces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Daarom adviseren wij een extra aanvulling met LavieSage beautysupplementen voor de dagelijkse inname vitamine en mineralen

Huidverzorging in een schoonheidssalon of kliniek
Met behulp van specifieke behandelingen kun je samen met uw schoonheidsspecialist of huidprofessional een behandelprogramma samenstellen zodat je de resultaten krijgt die je wenst (binnen het redelijke).

Wil je dus een mooie en gezonde huid dan is smeren alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je gezicht er jaren jonger uitzien. Zeker in combinatie met een huidverbeterende behandelingen.

Alle LavieSage producten zijn te koop in de webshop.

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter