Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Needlen

FRACTIONAL NEEDLING EN MICRO-NEEDLING

Wat is Fractional Needling

Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd met een serum dat wordt afgestemd op het te behandelen huidbeeld.

De sponsdeeltjes,  spicules genaamd, zuigen zich vol met de werkstoffen, en worden vervolgens  in het gelaat en/of de hals, en/of het decolleté of handen gewreven, en perforeren de zowel de epidermis als de dermis. Hier blijven de naaldjes (spicules)24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de spicules, over de gehele zone waar ze zijn ingewreven, de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin de spicules zich bevinden. Doordat de spicules 24 tot 36 uur in de huid blijven zitten, geven ze al die tijd een inflammatie signaal aan de huid af. Zo brengt Fractional Needling een zeer sterke aanzet tot collageeninductie. Klassieke Micro-Needling doet dat ook, maar heeft in verhouding met Fractional Needling slechts een korte periode waarin de boodschap aan de huid wordt gegeven; namelijk tijdens de behandeling zelf.

Wat is Micro-Needling?

Micro-Needling is een behandelingsprocedure waarbij met een rollertje of stamper met fijne naaldjes, de huid wordt geperforeerd. Deze fijne naaldjes verwonden de dermis net genoeg om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Zodoende wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Het doel van Fractional Needling en Micro-Needling

Structurele en duurzame huidverbetering zonder chirurgische ingrepen.

Wat bereik je met Fractional Needling en Micro-Needling?

 • rimpelvervaging,
 • huidverstrakking
 • de huid wordt sterker en weerbaarder.
 • Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken
 • Verfijning van de huid en grove poriën.
 • Littekenverbetering
 • Striae vermindering
 • Vermindering van couperose
 • vermindering  Acne littekens

 

Voordelen Micro Needle Therapie:

 • De huid wordt sterker, dikker en weerbaarder.
 • Het is een veilige behandeling, geen blijvende schade aan de huid
 • Korte hersteltijd
 • Actieve werkstoffen worden 75 – 85 % meer opgenomen.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

 Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en kan variëren.  Tussen de behandelingen adviseren wij 6 -10 weken.

Met deze behandeling geldt: des te langer je tussen 2 behandelingen wacht, des te mooier het resultaat is. Wilt u geen kuur? Een enkele behandeling kan ook al resultaat geven.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een uitgebreide intake plaats. Er wort een huidanalyse gemaakt en een eventueel  behandelplan opgesteld..

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan echter wel een aantal maanden duren.

Tijdens en na de behandeling te verwachten effecten

De huid ziet er direct rood uit. Dit effect zal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes en schilfertjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg. De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge beschermingsfactor.

Inzet van Nutricosmetics van LavieSage

Waarom supplementeren met LavieSage?

Goede voeding is een essentieel onderdeel van de Micro-Needling en Fractional- Needling behandeling omdat door aanvoer van de juiste stoffen in grote mate bepaald wordt wat voor een eindresultaat de huid uiteindelijk zal kunnen gaan opleveren. Wanneer de huid gedurende de hele kuur én de uitwerkingsperiode voorzien wordt van de stoffen die het nodig heeft om te kunnen herstellen, dan kunt u spectaculaire verbeteringen verwachten. Wanneer dat niet het geval is zal het lichaam de minimaal benodigde reparatie zo goed mogelijk uitvoeren en zal de benodigde stoffen voor zover dat mogelijk is noodzakelijkerwijs elders uit het lichaam vandaan onttrekken. Dit houdt wel in dat het lichaam onnodig en ongewenst belast wordt.

 

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter