Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Huidverbetering | Facials

Huidverbetering | Facials

HUIDVERBETERING  FACIALS                                60/75/90 minuten    € 75,00/ € 92,00/ € 112,50

De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid.

Deze actieve Image Skincare facials & peelings  geven een boost & verbetering aan de huid dankzij diepwerkende werkstoffen van de  producten van Image Skincare en de bindweefselmassage. De schouder-nekmassage zorgt voor voldoende doorbloeding.


Je kunt kiezen voor een enkele behandeling maar een kuur is ook mogelijk!

VITAL C / SIGNATURE FACIAL
Indicaties: rosacea, droge/gedehydrateerde huid, postoperatief, post microdemabrasie
Deze behandeling doet alles: het verstevigd de huid met Retinol, verlicht de huid met anti-oxydanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen, sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer.

ILUMA 60 minuten

Indicaties: lightening & brightening, anti pigment

CLEARCELL / ACNE FACIAL
Een zeer werkzame facial voor de acne, onzuivere en vette huid.
Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij jonge huiden met onzuiverheden of acne. Deze behandeling reinigt de huid diep door salicylzuur, een mild beta-zuur, die de talgafscheiding normaliseert en verstoppingen opheft. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift Peelings of af te wisselen met de OrMedic Facial / OrMedic Peelingbehandeling.

THE MAX FACIAL
Indicaties: huidveroudering, droge gedehydrateerde huid. Voor de huid die correctie, preventie en voeding nodig heeft.
Deze exclusieve samenstelling zorgt voor een natuurlijke bescherming en herstelt beschadigde cellen. Het is samengesteld uit een unieke mix van plantafgeleide stamcellen en nutripeptiden die de huid strakker maken.

ORMEDIC FACIAL
Indicaties: geïrriteerde huid, rokers-grauwe vermoeide huid, disbalans, zwangere vrouwen, tieners
Speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

 

HAND REJUVENATING | als toevoeging bij facial € 25.00
Oplichtende en anti-aging behandeling die helpt om bruine pigmentvlekken te verminderen en de collageenproductie op de handen te bevorderen. De sterke anti-oxydanten zullen de handen verjongen en direct hydrateren zodat ze weer zacht aanvoelen.

2-LAYER EYE LIFT | als toevoeging bij facial € 25.00
Deze 2 lagen oogbehandeling combineert de anti-aging eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek.

KUUR FACIAL
Bij een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken. Prijs op aanvraag
KUUR EYE & HAND
Bij een kuur van 6 behandelingen om de 2 weken. Prijs op aanvraag

 

Dagelijkse gezichtsverzorging
Een mooie huid begint met een gezonde huid. Met IMAGE Skincare dagelijkse gezichtsverzorging is het eenvoudig uw gezonde huid te behouden en te verbeteren. In tegenstelling tot veel andere producten werkt IMAGE Skincare op cellulair niveau zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt. De producten van IMAGE Skincare dagelijkse gezichtsverzorging stimuleren de vernieuwing van huidcellen waardoor de huid er jonger uitziet.

70 % van huidverbetering bereik je door middel van het gebruik van thuisproducten en 30 % met Image behandelingen in de salon.
IMAGE Skincare. Live now. Age later!

 

 

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter