Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Huidconditioneren & ontspannen

Huidconditioneren & ontspannen

Huidconditioneren & ontspannen

[tranquillity welkomstritueel ]
Alle [ comfort zone ] behandelingen worden gestart met [ tranquillity ],de huisgeur van [comfort zone]. Een exclusieve mix van aromatische 100% essentiële oliën. Geeft een gevoel van welzijn en ontspanning. Ervaar tranquillity; rust & reinheid.

[ comfort zone ] voor hem
Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen is de " man space" gelaatsbehandeling samengesteld.

 

[FACE  BALANCE ]         45 /60/ 90 minuten    € 51,00 / € 62,00 / € 92,00
 

Heerlijk verfrissende facials met de nadruk op conditioneren en  ontspanning. De tijdsduur bepaalt de hoeveelheid ontspanning.                                   

Gelaatsbehandeling waarin zowel een oppervlakkige als dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandelingen kunnen de wenkbrauwen worden bijgewerkt en oneffenheden verwijderd. Uitgebreide [Comfort Zone] massage met Indiase invloeden van gelaat, hals en decolleté. Je ontvangt een hoofdhuid of voetmassage tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging passend bij je huidconditie. Naar wens wordt een lichte dag make-up aangebracht.

 

[ FACE REFRESH]           30 / 60 minuten             € 36,00 / 71,00

Gelaatsbehandeling inclusief verven, stylen, harsen wenkbrauwen, verven  wimpers en harsen van het gelaat.

 

[ comfort zone ] GELAATSBEHANDELINGEN VOOR MANNEN

Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen is de` man space` gelaatsbehandeling samengesteld.

pittstop performer                                          45/60 minuten                    € 51,00/ € 62,00

Een zuiverende en verzorgende gelaatsbehandeling. Je huid wordt gereingd en gescrubd en huidoneffenheden worden verwijderd. Gelaat, nek en schouders worden stevig gemasseerd. Een masker voedt de huid met de juiste ingrediënten. Je ontvangt een hoofdhuid, hand- of voetmassage tijdens het masker. Er zal worden afgesloten met een dagcrème of een luchtige hydraterende gel passend bij de huidconditie.

 

[ SUBLIME SKIN ]

Sublime skin is een nieuw programma van huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen om de zichtbare tekenen van huidveroudering te corrigeren en tegen te gaan. SUBLIME SKIN bevat 81% tot 90% natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van siliconen en werken in de diepere lagen van de opperhuid.

Sublime skin herstelt de drie pilaren van de huid; water, eiwitten en vetten door de huid aan de binnenkant en buitenkant te stimuleren om zo verlies aan volume, verslapping, diepe rimpels en vaalheid van de huid te bestrijden.

De werkstoffen van deze lijn zijn: micro en macro hyaluronzuur, plantago lanceolata ( weegbree extract) wat in staat is in te werken op het micro RNA van de huid,  pioenroosextract voor een opvullende en verstevigende werking en plantaardige oliën.

De speciaal voor deze lijn ontwikkelde [ active lift massage ] is een combinatie van eeuwenoude technieken die geïnspireerd zijn op de Japanse Kobido techniek. De massage stimuleert het zenuwstelsel, verbetert het bloed-en lymfesysteem en traint de spieren.

 

[ SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL ]

45 minuten

€ 57,00

Een sublime behandeling die de celvernieuwing stimuleert en de teint van het gelaat, de hals en het decolletee verheldert.

Reiniging, [sublime double peel], hand-en armmassage, dagverzorging

SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT ]

60 minuten

 € 75,00

Een sublime behandeling die de huid verstevigt en lift door het speciale sublime skin peel off masker en de [active lift massage]

Reiniging, milde dieptereiniging,[ sublime peel off masker], hand-en armmassage, [active lift massage], dagverzorging en/of dag make-up

 

[SUBLIME SKIN DELUXE LIFT]

90 minuten

€ 112.00

Het neusje van de zalm van de sublime behandelingen. Tijdens deze behandeling ontvang je van alles het beste; celvernieuwen, verstevigen en liften

Reiniging, [double peel], [sublime peel off masker], hand-en armmassage, [active lift massage], dagverzorging en/of dag make-up    
 

 

     
 
 
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Alle  behandelingen zijn voor dames en heren. Van bijna alle hieronder genoemde behandelingen zijn combinaties te maken

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter