Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Actueel

Actueel

Nieuws, Acties en Agenda

 

Bekijk de lentespecials

Ga naar de online agenda om gelijk te reserveren

 

Welkom Lente!

Tijdens de winter krijgt je huid er flink van langs. Met als gevolg; uitslag, pukkeltjes, vlekjes, vale en trekkerige huid en bovendien heeft de huid dorst, dorst en nog eens dorst. Net zoals je je wintergarderobe opruimt, is het nu ook tijd om je winterhuid op te ruimen!

Gelukkig zijn er tal van huidbehandelingen en thuisproducten die je huid weer in conditie brengen. Het resultaat? Een glanzende, gezonde en dankbare  huid die klaar is voor de lente!

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elke huid en  huidprobleem een ander advies nodig. Tijdens het intakegesprek of huidadviesgesprek wordt  eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een passend product gekozen uit één van de huidverzorgingslijnen die het beste bij je huidconditie past. Neem gerust contact op!

Voor een diepere vernieuwing van de huid, kun je kiezen voor  een seizoensgebonden chemische peeling. Chemisch klinkt nogal heftig maar in deze betekent het dat je een substantie aanbrengt die een reactie met de huid aangaat en zorgt voor verandering. "De lente is “de” tijd waarin je dode huidcellen wilt verwijderen.

De  Image Skincare peelings zijn zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. Kies bv uit de organische peel, anti-pigmentlift, rimpellift, acne-lift, zuurstofpeel of een peeling die Rosacea verbetert.

Voor een iets minder actieve behandeling heeft comfort zone een Sublime Skin facials. Bij deze producten en  behandelingen ligt de nadruk op conditioneren.

Wat kun je thuis doen?

1.Huidverbetering begint bij goede reiniging!

Een schone huid neemt werkstoffen uit serums en crèmes beter op, daarom adviseer ik voor de ochtend:
Stap 1) reiniging met een facial cleanser.
Stap 2) een hydraterend serum. Onze serums zorgen voor natuurlijke bescherming en vochtherstel.
Stap 3) dagcrème voor het voeden en (zon)bescherming.

Avondritueel
Stap 1: reiniging met een facial cleanser
Stap 2: serum voor herstel, voeden en hydratatie
Stap 3: nachtcrème voor voeden en herstellen.

Met standaard 4 producten bereik je dus al 70% procent huidverbetering.

2.Diepreinigen met scrubben/ peelen

Met scrubben borstel je als het ware  de huid schoon. Een peeling  verweekt de dode huidcelletjes met een zuur of eiwitsplitsend enzym. Ze helpen je huid te ontdoen van droge, ruwe lagen die overblijven na de winter. Afhankelijk van de huidconditie kun je dit 1 of 2 x in de week thuis doen. Als je huid droog, rood en gevoelig wordt na het peelen, verminder je natuurlijk het aantal scrub/peel beurten. Een passend  masker na je scrub/peel zorgt voor eenglanzende opgefriste en dankbare huid!

Kom gerust langs voor een huidanalyse en voor jouw persoonlijke scrubadvies

3.Niet vergeten!!! De SPF: SPF is je zonbescherming en is het hele jaar door een must-have, maar nu het weer warmer is, zullen we waarschijnlijk allemaal meer buiten zijn en daarom is het nog belangrijker je huid te beschermen. De Prevention dagcremes van Image Skincare zijn volwaardige dagcremes “en” bevatten niet-chemische zonnefilters zoals titaniumdioxide en / of zinkoxide. Deze reageren niet met de huid zoals meer agressieve chemicaliën dat doen.

 

Verder is de lente "De" tijd om je lichaam van binnen te reinigen

Dat doe je eenvoudig met behulp van het  11-daags body & mind reset-programma van Laviesage  voor een  start van een nieuwe healthy lifestyle. 

Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Het optimaliseert je spijsvertering, zorgt voor een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!  Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Lees hier meer over de detoxkuur

Vragen over wat Laviesage nog meer voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.

 

Tip:

Doe een grote schoonmaak voor je cosmetica producten

Kijk eens kritisch naar je cosmeticaproducten en  make-up en gooi  de producten weg die al langer dan een jaar open zijn.  Alles wat je in de buurt van de lippen of ogen aanbrengt, moet zeker na een jaar worden weggegooid. Gooi je smerige make-uptas ook in de wasmachine. Als het niet kan worden gewassen, reinig dan met een antibacterieel reinigingsmiddel.

Wist je dat:

Vochtherstel met een moisterizer cruciaal is  voor elke huidverzorgingsroutine maar het gebruik van te zware crèmes in de lente kan zelfs vervelende puistjes veroorzaken. In de winter gebruik je wat zwaardere, hydraterende vochtinbrengende en op olie gebaseerde producten. In de lente neem je wat lichtere producten, zoals een hydraterende serum. Zware crèmes hebben vetten die aan de huid kleven en je droge huidbarrière herstellen. Wanneer die huidbarrière al gezond is, kunnen de extra vetten  op de huid echter verstopte poriën en puistjes veroorzaken. Gebruik in het voorjaar en zomer dus serum, lotions of hydraterende gels in plaats van  te stevige crèmes!

Volg een workshop:

Ben je benieuwd hoe je je huid  thuis het meest optimaal kunt verzorgen en wil je graag kennis maken met de verschillende productlijnen waar ik mee werk in de salon? Of wil je graag wat meer weten over de Minerale make-up die zo'n mooie glow op je huid achterlaat? Of misschien heb je last van spierknopen, striae of cellulites en wil je meer weten over de behandeling met cuppings?

Klik dan hier voor het complete workshop overzicht


Voor meer informatie en deskundig advies voor jouw specifieke huidconditie en producten  neem je gewoon vrijblijvend contact op. Tel: 06-29 433 376. Of via de online agenda.

   
Blijf op de hoogte van  nieuws en acties!

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Zin aan Zee

 


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Zin aan Zee Meer informatie


Zomeraanbieding Image Skincare

Zomeraanbieding Image Skincare         Meer informatie


Zomeraanbieding van Laviesage

Zomeraanbieding van Laviesage   Meer informatie

Locatie


Openingstijden

 

Week 24

11 juni t/m 17 juni

maandag

08.30-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

gesloten

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-19.00

zaterdag

08.30-19.00

zondag

gesloten

Week 25

18 juni t/m 24 juni

maandag

08.30-18.00

dinsdag

gesloten

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

gesloten

zaterdag

gesloten

zondag

gesloten

Gesloten  wegens vakantie van 22 juni t/m 29 juni


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter