Voor een ultieme beleving van schoonheid en spa.

Actueel

Actueel

Nieuws, Acties en Agenda

Ga naar de online agenda om gelijk een facial te reserveren

Lees hier meer over de ZIN AAN ZEE ZOMERSE GLOW SPECIALS http://zinaanzee.nl/behandelingen/zomer-bij-zin-aan-zee

 

WELKOM ZOMER!!

Tijd om je huidverzorgingsregime aan te passen. Je ruilt je winterjas tenslotte in de zomer ook om voor een luchtig vestje. Wat heeft je huid nodig tijdens deze heerlijke maanden vol zon, zee, strand en terrasjes?

Geef jouw huid extra aandacht
Tijdens de zomer staat jouw huid volop bloot aan zonlicht. Veel mensen zijn dol op de zon en we hebben de zon ook zeker nodig, zij stimuleert namelijk de aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Het is echter wel superbelangrijk om verstandig de zon in te gaan en je huid optimaal te beschermen tegen de negatieve invloeden – huidkanker, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering – die de zon helaas ook met zich meebrengt.

Ook zijn de weersomstandigheden zoals warmte en een hoge luchtvochtigheid ingrijpend voor de conditie van jouw huid. Die drogen de huid uit waardoor ze extra vochtarm wordt met als resultaat een strak en trekkerig gevoel met een doffe uitstraling en toename van droogtelijntjes.

Kortom, je huid schreeuwt om extra aandacht tijdens de zomermaanden!

Wat kun je thuis doen?

1.Huidverbetering begint bij goede reiniging!

Een goede, milde reiniger is eigenlijk voor iedereen een must; het is de eerste stap naar een gezonde, mooie huid. Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich op in de loop van de dag. De spf die we zomers veel vaker gebruiken beschermt onze huid tegen allerlei straling maar legt ook een film op de huid. Door niet goed te reinigen, kan je huid niet goed ademen en gaat hij er dof en onregelmatig uitzien. Zie reinigen als tandenpoetsen; een belangrijke dagelijkse routine.

2.Diepreinigen | exfoliëren

De exfoliant ( peeling of scrub) verwijdert dode huidcellen, maar dan op een milde manier zonder daarbij de huid te beschadigen. Actieve exfolianten bevatten effectieve concentraties glycolzuur of salicylzuur. Deze zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen makkelijker loslaten, zodat een frisse, meer stralende huid zichtbaar wordt. Gebruik de exfoliant op een goed gereinigde huid. Regelmatig exfoliëren houdt de huid fris, rustig en in conditie.

Wat is nu het verschil tussen scrubben en peelen? Met scrubben borstel je als het ware  de huid schoon. Een peeling  verweekt de dode huidcelletjes met een zuur of eiwitsplitsend enzym. Ze helpen je huid te ontdoen van verhoornde huidcellen. Afhankelijk van de huidconditie kun je dit 1 of 2 x in de week thuis doen. Als je huid droog, rood en gevoelig wordt na het peelen, verminder je natuurlijk het aantal scrub/peel beurten. Een passend  masker na je scrub/peel zorgt voor een glanzende opgefriste en dankbare huid!

Kom gerust langs voor een huidanalyse en voor jouw persoonlijke scrubadvies

3.Niet vergeten!!! De SPF: SPF is je zonbescherming en is het hele jaar door een must-have, maar nu het weer warmer is, zullen we waarschijnlijk allemaal meer buiten zijn en daarom is het nog belangrijker je huid te beschermen. De Prevention dagcremes van Image Skincare zijn volwaardige dagcremes “en” bevatten niet-chemische zonnefilters zoals titaniumdioxide en / of zinkoxide. Deze reageren niet met de huid zoals meer agressieve chemicaliën dat doen.

4.Aandacht in de nacht
Naast het beschermen van je huid, is het ook belangrijk dat je je huid herstelt en goed voedt. Gebruik ’s nachts een voedende creme of een overnight masker. Dit krachtige masker geeft gedurende de nacht haar werkstoffen af en stimuleert  huidherstel op celniveau tijdens de nacht. Ook vermindert dit overnight masker fijne lijntjes en zorgt het voor een prachtige verheldering van de huid: echt een aanrader voor jouw zomerhuid!

Om het overzichtelijk te maken hier nog even een stappenplan: Het ochtend en avond ritueel hoeft echt niet langer dan een paar minuten te duren, dus helaas geen excuus om met een niet gereinigd gezicht je bed in te stappen.

Tip: wacht niet met het reinigen  van je gezicht tot dat je naar bed gaat, vaak ben je dan al te moe. Plan het avondritueel bv in na het avondeten of vlak voordat je favoriete serie begint!

Ochtendritueel

Stap 1) reiniging met een facial cleanser.
Stap 2) een hydraterend serum. Onze serums zorgen voor natuurlijke bescherming en vochtherstel.
Stap 3) dagcrème voor het voeden en (zon)bescherming.

Avondritueel

Stap 1: reiniging met een facial cleanser
Stap 2: serum voor herstel, voeden en hydratatie
Stap 3: nachtcrème voor voeden en herstellen.

Optioneel:

-1 a 2 x per week een masker en een dieptereiniging

-een fijne oogcreme voor 's avonds en/of 's ochtens

Met standaard 4 producten bereik je dus al 70% procent huidverbetering.

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elke huid en huidprobleem een ander advies nodig. Tijdens het intakegesprek of huidadviesgesprek wordt  eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een passend product gekozen uit één van de huidverzorgingslijnen die het beste bij je huidconditie past. Neem gerust contact op!

Voor een diepere vernieuwing van de huid, kun je kiezen voor  een seizoensgebonden chemische peeling. Chemisch klinkt nogal heftig maar in deze betekent het dat je een substantie aanbrengt die een reactie met de huid aangaat en zorgt voor verandering. Tijdens de zomermaanden gebruiken we zachte peelingen en oplichtende peels voor een mooie glow van je huid en het voorkomen van pigmentvlekken.

De  Image Skincare peelings zijn zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. Kies bv uit de organische peel, anti-pigmentlift, rimpellift, acne-lift, zuurstofpeel of een peeling die Rosacea verbetert.

Voor een iets minder actieve behandeling heeft comfort zone een Sublime Skin facials. Bij deze producten en  behandelingen ligt de nadruk op conditioneren.

Wist je dat:

Vochtherstel met een moisterizer cruciaal is  voor elke huidverzorgingsroutine maar het gebruik van te zware crèmes in de zomer kan zelfs vervelende puistjes veroorzaken. In de winter gebruik je wat zwaardere, hydraterende vochtinbrengende en op olie gebaseerde producten. In de zomer neem je wat lichtere producten, zoals een hydraterende serum. Zware crèmes hebben vetten die aan de huid kleven en je droge huidbarrière herstellen. Wanneer die huidbarrière al gezond is, kunnen de extra vetten  op de huid echter verstopte poriën en puistjes veroorzaken. Gebruik in het voorjaar en zomer dus serum, lotions of hydraterende gels in plaats van  te stevige crèmes!

Volg een workshop:

Ben je benieuwd hoe je je huid  thuis het meest optimaal kunt verzorgen en wil je graag kennis maken met de verschillende productlijnen waar ik mee werk in de salon? Of wil je graag wat meer weten over de Minerale make-up die zo'n mooie glow op je huid achterlaat? Of misschien heb je last van spierknopen, striae of cellulites en wil je meer weten over de behandeling met cuppings?

Klik dan hier voor het complete workshop overzicht

Voor meer informatie en deskundig advies voor jouw specifieke huidconditie en producten  neem je gewoon vrijblijvend contact op.

Tel: 06-29 433 376. Of via de online agenda.

Blijf op de hoogte van  nieuws en acties!

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Zin aan Zee


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Zin aan Zee Meer informatie


Zomeraanbieding Image Skincare

Zomeraanbieding Image Skincare         Meer informatie


Zomeraanbieding van Laviesage

Zomeraanbieding van Laviesage   Meer informatie

Locatie


Openingstijden

Week 29

 

maandag

09.00-18.00

dinsdag

08.30-18.00

woensdag

08.30-18.00

donderdag

08.30-18.00

vrijdag

08.30-18.00

zaterdag

08.30-18.00

zondag

gesloten

 


Like ons op Facebook

Landelijke Wellness op FacebookLike Zin aan Zee op Facebook en ontvang de leukste aanbiedingen en het laatste nieuws!


Twitter